The Dushi Company in de Media

The Dushi Company
De (voormalig) Nederlandse Antillen en Aruba staan bekend om hun prachtige
natuur, mooie stranden en cultureel erfgoed. Om zoveel mogelijk kinderen (en volwassenen) kennis over deze eilanden bij te brengen, maakt The Dushi Company educatieve spellen. Kennis over de cultuur, de geschiedenis, de vegetatie, maar ook over de unieke eigenschappen van elk eiland, kunnen meer begrip creëren voor dit prachtig stukje tropen.
The Dushi Company doet dit niet alleen voor de Antilliaanse bevolking, maar voor iedereen die de Antillen in het hart gesloten heeft.
 
NIEUW(s)
The Dushi Company is in 2014 opgericht. Op dit moment zie je dan ook nog niet zoveel spellen en producten in onze webwinkel. Wij zijn echter druk bezig met de uitbreiding van ons assortiment: WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN? MELD JE DAN AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.  Ga naar het contactformulier en vermeld: Nieuwsbrief.
 
Zelf meedenken
Heb je zelf een idee voor een spel over de Antillen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.
Wie weet wordt jouw idee dan ook echt uitgevoerd.
 
Gratis spellenpakket
In 2014 heeft The Dushi Company bij het lanceren van het Weetjes Kwartet Curaçao alle basisscholen van Curaçao een educatief spellenpakket cadeau gedaan. Zij wil hiermee het spelend leren van kinderen bevorderen.
 
Weetjes Kwartetten en Monopoly
Op de spellen van The Dushi Company vind je veel informatie over de cultuur van de eilanden. De Weetjes Kwartetten en de Happy Family Kwartetten staan vol met prachtige foto’s en informatieve teksten. Met de Monopoly spellen leer je de waarde van geld, het ondernemen en hoe om te gaan met verlies en winst!
 
Specials
The Dushi Company kan ook voor uw bedrijf een spel maken. Een bordspel of een kwartet is een effectief instrument om uw boodschap over te brengen. Spellen kunnen individueel, in duo’s of in teams worden gespeeld, waardoor ze voor uiteenlopende doelstellingen geschikt zijn. Een discussiespel om onderwerpen bespreekbaar te maken, een bordspel dat nieuwe medewerkers inzicht geeft in hun nieuwe werkgebied of een spel als onderdeel van een campagne waarin u uw bedrijf wilt promoten. Zo maakte The Dushi Company in opdracht van de regering van Curaçao een MiKeSa kwartet. Dit kwartet heeft de regering aan alle basisschoolkinderen gegeven. Via het onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen
. Minimale oplage van een spel is 1000 stuks.